Yale-älylukot

Unohda huoli avaimista, valitse luotettava Yale-älylukko

Abloy mahdollistaa luotettavia ja miellyttäviä asumisen ratkaisuja Yale-älylukoillla. Kaikkiin asumismuotoihin myös kerrostaloihin soveltuva Yale Linus -älylukko tekee arjesta helppoa ja turvallista tarjoten avaimettoman ja mekaanisen avaimen yhdistelmäratkaisun. Yale Doorman L3 -älylukko tekee pientaloasumisesta vaivatonta täysin avaimettomalla ratkaisulla.

Älylukon ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä muistitko ottaa avaimen mukaasi lähtiessäsi. Yale Connect WiFi Bridge -lisälaitteen avulla voit avata oven myös mistä päin maailmaa tahansa, mikäli joku tarvitsee pääsyn asuntoosi. Sinun ei siis tarvitse päivystää kotonasi odottamassa vieraita tai pakettilähetystä. Sovelluksesta näet myös, milloin ja kuka ovesta on kulkenut.

Turvaa kotisi sekä muut sinulle tärkeät asiat älykkäästi, joustavasti ja helposti Yalen tuotteilla. Tervetuloa löytämään sopivin tapa sinun ja perheesi turvallisuuden hallintaan!

Yale Linus – myös kerrostaloihin

Yale Linus -älylukossa mekaaninen avain ja avaimeton kulku yhdistyvät. Tyylikäs älylukko asennetaan oven sisäpuolelle vääntönupin tilalle, joten se ei näy oven ulkopuolelle, eikä varsinaiseen lukitukseen tehdä muutoksia. Tämän vuoksi Yale Linus on loistava ratkaisu kaikkiin asumismuotoihin myös kerrostaloihin, sillä oven ulkopuolen ulkonäkö ei muutu ja lukituksen voi avata älypuhelimen lisäksi edelleen normaalisti myös taloyhtiössä käytössä olevalla avaimella.

Yale Linus -älylukon ominaisuudet

Yale Linus -älylukkoa hallinnoidaan mobiililaitteella Yale Access -sovelluksen avulla. Säädät kaikkia lukon ominaisuuksia matkapuhelimesi Bluetooth-yhteyden avulla sekä voit avata oven etänä (etäkäyttö vaatii Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen), olitpa itse missä vain.

Automaattinen avaustoiminto

Yale Linus -älylukon automaattinen avaustoiminto avaa lukon automaattisesti saapuessasi kotiin. Lukko tunnistaa sinut kun saavut kotiisi älypuhelimesi kanssa.

Salli pääsy kotiisi Yale Access –sovelluksella, missä itse oletkaan

Yale Access -sovelluksen avulla voit helposti jakaa virtuaalisen avaimen lukkoosi perheenjäsenillesi tai ystävillesi. Näin vieraasi voi avata lukon Yale Access -sovelluksella. Halutessasi voit myös käyttää lisätarvikkeena saatavaa Smart Keypad -näppäimistöä ja avata lukkosi koodin avulla.

Voit myös avata oven etänä mistä tahansa ja laskea sisään perheesi, ystäväsi sekä luottamasi vieraat, kuten siivoojan tai postikuljettajan. Etäavaus toimii kun Yale Linus® -älylukko on liitetty Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisäosaan.

Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin

Yale Linus -myyntipakkaus sisältää asennustarvikkeet, joilla asennus onnistuu lähes kaikkiin suomalaisiin oviin – helposti!

Täydellinen lemmikkikoteihin

Yale Linus -älylukko asennetaan nykyisen mekaanisen lukituksen yhteyteen, oven sisäpuolelle vääntönupin tilalle, jolloin kaikki mekaanisen lukituksen tutut ominaisuudet jäävät käyttöösi.

Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

Yale Linus -älylukko asennetaan oven sisäpuolelle, jolloin lukko on normaalisti lämpimässä tilassa eikä ulkolämpötilat vaikuta tuotteen toimintaan. Yale Linus –älylukon toimintalämpötila tulee olla yli 0°C.

Taattua ABLOY-laatua

Yale Linus -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Lukon sopivuus oviin

Sopii suoraan mm. 4190, LC100, LC102, LC195 ja LC190 lukkorunkojen kanssa käytettäväksi.

Yale Doorman L3 – Aidosti avaimeton

Yale Doorman L3 -älylukon kanssa voit unohtaa avaimista huolehtimisen! Älylukko on aidosti avaimeton ratkaisu. Lukkosi aukeaa koodilla, älypuhelimella tai kulkutunnisteella ja lukitsee itsensä automaattisesti. Yale Access -sovellus tuo älylukkoosi mobiiliavauksen, virtuaaliavainten jakamisen ja automaattisen avaustoiminnon. Lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Sinun ei tarvitse kantaa eikä etsiä avaimia.

Yale Doorman L3 -älylukon ominaisuudet

Yale Doorman L3 -älylukossa on helppo hallinnointi modernilla Yale Access -mobiilisovelluksella. Mobiilihallinnan voi ottaa käyttöön suoraan ilman lisätarvikkeita. Lukon mobiilikäyttö lähietäisyydeltä tapahtuu Bluetooth-yhteyden avulla. Et halua mobiilikäyttöä lukolle? Se sopii, lukkoa voi käyttää ja hallinnoida myös ilman puhelinta.

Automaattinen lukinta – ja kotisi on aina turvattu

Automaattinen lukintatoiminto lukitsee älylukon automaattisesti, kun suljet oven. Ovesi ei jää koskaan vahingossa auki. Voit myös asettaa automaattisen lukituksen tapahtumaan säädettävällä viiveellä, jolloin ovi lukittuu vasta hetken päästä sulkemisesta.

Sujuvuutta tilapäisellä pääsyoikeudella

Voit antaa käyttöön tilapäisen koodin sitä tarvitsevalle ja sallia pääsyn kotiisi haluamaksesi ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti määrittämäsi aikataulun mukaan. Voit myös jakaa virtuaalisia avaimia toistuvalla tai kalenteripohjaisella aikarajoituksella.

Etäkäyttö – Ohjaa lukkoa etänä mobiilisovelluksella

Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen avulla (lisätarvike myydään erikseen) älylukkoa voidaan ohjata myös etänä. Voit avata oven etänä, olitpa itse missä vain. Yale Connect Wi-Fi Bridge mahdollistaa myös erilaiset ilmoitukset älypuhelimeen sekä lukon liittämisen erilaisiin älykotijärjestelmiin. Katso päivittyvä lista järjestelmistä täältä.

Avaa lukitus kulkutunnisteella

Halutessasi voit avata älylukon myös kulkutunnisteella. Koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi, sinun ei tarvitse huolehtia tunnisteen joutumisesta vieraisiin käsiin. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Sisäänrakennettu ovikello

Lukon sisäänrakennettu ovikello soittaa kelloa sekä lukon sisäyksikössä että mobiilipuhelimessa silloin kun lukko on yhdistetty Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteeseen (lisätarvike myydään erikseen).

Tiedät, että ovi tuli varmasti kiinni

Voit saada ilmoituksen puhelimeesi, jos ovesi on auki yli määrittelemäsi ajan. Voit lisäksi tarkistaa lukituksen tilan sekä onko ovi auki vai kiinni matkankin päältä. Ominaisuudet vaativat Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen (lisätarvike myydään erikseen) etäkäyttöä varten.

Käyttölokista näet, kuka ovestasi on kulkenut

Yale Access -sovelluksen avulla näet lukon käyttölokista kuka on ovestasi, milloinkin kulkenut.

Murtohälytin – hälytys murtoyrityksestä

Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Turvallisuus – aukeaa sisäpuolelta ilman virtaa

Paloturvallisuussyistä Yale Doorman aukeaa sisäpuolen painikkeesta mekaanisesti, eikä oven avaaminen vaadi virtaa. Yale Doorman L3 -älylukon kanssa oven avaus vaatii kuitenkin erillisen avauskytkimen painamista pohjaan. Näin voidaan ehkäistä oven tahaton avaaminen.

Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

Yale Doorman L3 on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli +5-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

Taattua ABLOY-laatua

Yale Doorman -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden testauksessa.

Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin

Myyntipakkauksen ABLOY BL907-lukkorunko soveltuu suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.

Edustamiamme tuotteita ovat mm.