Nopea, luotettava ja turvallinen järjestelmä

ABLOY PULSE – Nopea, luotettava ja turvallinen lukitusjärjestelmä

ABLOY PULSE on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salaus- teknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

PULSE on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. Se tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen ainutlaatuisesti viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. PULSE-lukitusjärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvatuksi ja keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Sarjoitus on toteutettu digitaalisesti, ja se mahdollistaa avaintenhallinnan ajasta ja paikasta riippumatta. Tämän vuoksi PULSE sopii erityisesti kohteisiin, joissa asukkaat vaihtuvat tiheään.

ABLOY Pulsen avain ja lukko

Pulse-ratkaisuun päätyneet asiakkaat ovat kiittäneet erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

Asennuksen helppous
Aiempi elektroninen tai mekaaninen lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain “lukituksen sydän” eli sylinteri tai avainpesä.

Kierrätettävyys
Uudelleenasennuksessa poistettavat metallijäte ja muut osat, valmistajasta riippumatta, kierrätetään asianmukaisesti yhteistyössä lukkoliikkeiden kanssa. Jätteiden kierrätys on kirjattu sopimuksissa ja sertifikaateissa.

Päivitettävyys
PULSE on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. Abloyn pitkä historia turvallisuusalan edelläkävijänä takaa jatkumon sekä uusien tuotteiden yhteensopivuuden niin aikaisempiin kuin tuleviin lukitusjärjestelmiin. Tulevaisuuden ohjelmistopohjaiset ratkaisut mahdollistavat järjestelmien päivittämisen.

Huoleton käyttökokemus
PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon, varastojen riippulukkoihin sekä vaikkapa roskakatoksen lukkoon. Sujuvaa pääsynhallintaa.

Kokoonpano Suomessa
PULSE-tuotteiden loppukokoonpano tapahtuu Joensuun tehtaalla.

ABLOY PULSE -avain ja lukija oven vieressä

Huoleton käyttökokemus

PULSE on varmatoiminen sekä helppokäyttöinen ja takaa sujuvan liikkumisen kohteessa. Avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle, joten paristoista ei tarvitse kantaa huolta. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kumminpäin tahansa ja LED-indikaatio ilmoittaa kulkuoikeuden.

PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon, varastojen riippulukkoihin sekä vaikkapa roskakatoksen lukkoon.

Kyberturvallinen lukitusjärjestelmä

PULSE-lukitusjärjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standartoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden.

Kustannustehokas läpi koko elinkaaren

PULSE mahdollistaa parhaan pitkän tähtäimen tuoton sijoitukselle. Sen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa. Se on kestävä investointi rakennuttajalle, sillä pilvipalveluna toimiva järjestelmä on valmiina laajentumaan muuttuvien tarpeiden mukaiseksi ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

Tuottava uudistus

Vanha lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE -lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain ”lukituksen sydän” eli avainpesä. Lisäksi PULSE-lukitusjärjestelmän avulla kiinteistöjen hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan pienentää ja ennakoida.

Kestävä lukitusvaihtoehto, joka turvaa myös ympäristöä

PULSE tuottaa itse oman energiansa ekologisesti ilman päästöjä tai kuluja – avaimen työntöliike tuottaa lukon ja avaimen tarvitseman energian. Avainten ja lukkojen uudelleenkäytettävyys myös vähentää jätettä.

Edustamiamme tuotteita ovat mm.