Siirry avaimettomalle aikakaudelle

Unohda huoli avaimista, valitse luotettava Yale Doorman -älylukko

Valitse avaimeton ratkaisu. Yale Doorman on uuden ajan älylukko, jonka avaamiseen voit käyttää koodia, kulkutunnistetta, kaukoavainta tai älypuhelinta. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Sinun ei tarvitse kantaa eikä etsiä avaimia. Voit myös unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet ja antaa tilapäisen kulkukoodin sitä tarvitsevalle.

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta, Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

Turvaa kotisi sekä muut sinulle tärkeät asiat älykkäästi, joustavasti ja helposti Yalen tuotteilla. Tervetuloa löytämään sopivin tapa sinun ja perheesi turvallisuuden hallintaan!

Yale Doorman -älylukko mustassa ovessa, henkilö näppäilee painikkeita

Yale Doorman -älylukon ominaisuudet

Automaattinen lukinta – ja kotisi on turvassa
Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa.

Kadonnut kulkutunniste – poistettavissa välittömästi
Koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi, voit unohtaa huolen tunnisteen joutumisesta vieraisiin käsiin. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla – ei enää avaimia ovimaton alle
Voit antaa käyttöön tilapäisen koodin sitä tarvitsevalle ja sallia pääsyn kotiisi vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin
Myyntipakkauksen ABLOY BL907-lukkorunko soveltuu suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.

Turvallisuus – hälytys murtoyrityksestä
Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Turvallisuus – aukeaa sisäpuolelta ilman virtaa
Paloturvallisuussyistä Yale Doorman aukeaa sisäpuolen painikkeesta helposti, eikä lukon avaaminen vaadi virtaa. Tämä tulee huomioida, mikäli kohteessa on lemmikkejä tai pieniä lapsia, joilla on pääsy ovelle ilman valvontaa.

Ääniopastus – voit unohtaa käyttöohjeen
Muutoksissa, kuten kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Kestävyys – Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita
Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

Mobiilikäyttö – Avaa ovi matkapuhelimella, mistä vain
Yale Doorman -älylukkoa voi hallinnoida myös mobiililaitteilla. Voit säätää kaikkia lukon ominaisuuksia matkapuhelimellasi sekä avata oven etänä, olitpa itse missä vain. Yale Doorman -älylukon mobiilikäyttö vaatii lukon lisäksi erikseen myytävät Yale Smart Home -keskusyksikön sekä -lukkomoduulin.

Taattua ABLOY-laatua
Yale Doorman -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Lukon sopivuus oviin

Sopii suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.Pakkauksen sisältämä ABLOY BL907 lukkorunko vastaa mitoitukseltaan vanhemmissakin ovissa usein käytettyjä ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkoja. Myyntipakkauksessa on mukana myös vaihdettava rintalevy, jolloin asennus voidaan tehdä helposti myös uudempaan ONEFIT–upotukseen.

Uudistunut Yale Doorman on asennettavissa suoraan ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkojen tilalle sekä OneFit-porauksella varustettuihin oviin suoraan ilman oven työstämistä. Jos ovesi nykyinen lukkorunko on joko LC102- tai LC190-lukkorunko, on ovessasi OneFit-poraus.

4180- ja LC204-lukkorunkojen painikeen ja avainpesän etäisyydestä johtuen Yale Doorman asennus vaatii oven vaativampaa työstämistä sekä peitelevyn käyttöä. Mikäli ovessasi on jompikumpi edellämainittu lukkorunko, suosittelemme kääntymään lähimmän Yale Doorman partnerin puoleen.

Mikäli asennuskohteessa on jonkin muun valmistajan lukkorunko tai vastarauta, kuin Abloyn, varmista Yale Doormanin sopivuus oveesi Riihimäen LUkkuhuollosta, joka on ABLOY-valtuutettuihin lukkoliikkeisiin kuuluva Yale Doorman -partneri.

Valtteri Bottas avaamassa Yale Doorman -älylukkoa oven edessä seisten
Yale Doorman -älylukon käyttöä Apple Watchilla

Edustamiamme tuotteita ovat mm.